Hoe het allemaal begon…

Vriendin Mandy en ik zaten samen te genieten van de zon op een heerlijk terras aan het water. Ik weet niet of het kwam door de gekke tijd waarin we leefden en nog leven,  maar we begonnen te mijmeren over de toekomst en over de vraag: wat zou je nog heel graag willen doen in je leven?

Bart, Mandy & Ik

Betekenis geven aan mijn leven

Wat ik al jaren roep, en waar ik ook af en toe een poging toe heb ondernomen, is dat ik voor mijzelf wil beginnen. Dat ik voor mensen wil zorgen en dat ik op wat voor manier dan ook betekenis wil geven aan mijn leven. Ik denk dat je beter spijt kunt hebben van dingen die je wel hebt gedaan dan van dingen die je niet hebt gedaan. Maar soms zijn de beren op de weg te groot om een echte stap te durven zetten.

 

Mandy vertelde dat het de wens van haar en haar man Bart was om een eigen plek aan de kust te hebben om tot rust te komen na een week hard werken. En dan niet een huis of appartement alleen voor het weekend dat de rest van de tijd leeg zou staan. Nee, het liefst zou ze een B&B starten zodat andere mensen mee zouden kunnen genieten van hun droom. Alleen woont Mandy met haar man en gezin in Elst en om vanuit daar een B&B te runnen aan de kust dat was niet mogelijk.
Toch?

Een B&B starten!

Op dat moment had Mandy een eureka-momentje…
Wies wil voor zichzelf beginnen en voor mensen zorgen en wij willen een plek aan de kust waar we andere mensen van mee willen laten genieten… ! 1 en 1 =2 ! We gaan op zoek naar een plek aan de kust, waar jij kunt wonen en een B&B kunt runnen en waar wij een eigen plek hebben om heerlijk tot rust te komen! riep Mandy.

Dat idee heeft een half jaartje gesudderd – en Bart moest ook nog worden overtuigd, maar toen we alle drie volmondig JA zeiden tegen het plan is alles in een stroomversnelling geraakt. 

De locatie was in deze tijd van huizengekte heel snel gevonden. Marisstraat 14 in Zandvoort! Op 2 minuten lopen van het strand en vlak bij Haarlem en de prachtige bollenstreek.

We konden beginnen met plannen maken voor de verbouwing en inrichting van het huis en voor de B&B…

Voorkant B&B